bg
Greek English French German Italian Russian Spanish Turkish
PDFΕκτύπωσηE-mail

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΤΑΗΜΕΡΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:   15 – 21/9/2017

 

 

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Γραφείο μας, τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση ώρα 06:30 για Ρίο, Αντίρριο, Αμφιλοχία, (στάση), Μπιζάνι, (στάση), και μέσω της Εγνατίας Οδού για Μέτσοβο, Γρεβενά, Κοζάνη, Βέροια, (γεύμα), Θεσσαλονίκη, Γέφυρα Στρυμόνα, κόμβος Μουσθένης, (στάση), Καβάλα, Γέφυρα Νέστου, Κομοτηνή, άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη, δείπνο, διαν/ση.


2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Φέρες και τα σύνορα με τα φυλάκια Κήπων και Υψάλλων που ενώνονται με την μεγάλη Γέφυρα του Έβρου. Σχετικός συνοριακός και τελωνειακός έλεγχος από τα υπηρεσιακά όργανα και των δύο χωρών. Μετά τον έλεγχο μέσω μιας ωραίας διαδρομής θα διασχίζουμε την Ανατολική Θράκη κατά μήκος της θάλασσας του Μαρμαρά για Ραιδεστό (γεύμα) Σηλυβρία, Κωνσταντινούπολη, άφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα θα έχουμε την πρώτη μας γνωριμία με την Βασιλίδα των Πόλεων κάνοντας τη βόλτα μας στην περίφημη λεωφόρο του Πέραν, (Ιστικλάλ). Αναχώρηση με το πούλμαν για το Κοντοσκάλι (Κούμκαπι), δείπνο, διαν/ση.


3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό η γνωριμία μας με την Πόλη. Θα δούμε τα μεγαλειώδη και επιβλητικά Βυζαντινά Τείχη, την Ιστορική Μονή Βλαχερνών, την περίφημη Μονή της Χώρας (Καχριέ Τζαμί) μουσείο τώρα με θαυμάσιες τοιχογραφίες ψηφιδωτά την ξακουστή Εκκλησία Μουσείο της Αγίας Σοφίας, το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο Ατ Μειντάν με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών και την καλαίσθητη Γερμανική Κρήνη (1898) και την Κρήνη του Αχμέτ Γ΄(1725) φημισμένο έργο τέχνης, τον Οβελίσκο Τσεμπερλιτάς, (Στήλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου), τον Πύργο του Γαλατά, τον Κεράτιο Κόλπο με τις τρεις γέφυρες, το Βυζαντινό Υδραγωγείο του Ουάλη κ.α. Θα περάσουμε μπροστά από πολλά Κυβερνητικά κτίρια, εντυπωσιακά τεμένη, πανεπιστήμια, ωραίες πλατείες και πολλές λεωφόρους. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο,  διαν/ση.


4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Πατριαρχείο και ξενάγηση στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με το πούλμαν για την κρεμαστή Γέφυρα του Βοσπόρου, που συνδέει Ευρώπη – Ασία άφιξη στη Χαλκηδόνα, Σκούταρι, (Χρυσούπολη), Φαναράκι, και κατόπιν θα μεταφερθούμε με το πούλμαν στο Λιμενικό Σταθμό (Μπόστανζι), επιβίβαση σε πλοίο και αναχώρηση για τα Πριγκηπόνησσα: Πρώτη (Κιναλίαντα), Αντιγόνη (Μπουργκάζαντά), Χάλκη (Χεϊμπελίαντά), Πρίγκηπος (Μπουγιούκαντά) όπου και θα αποβιβαστούμε. Βόλτα  με τις άμαξες, (προαιρετικά). Το απόγευμα επιστροφή με το πλοίο της γραμμής στην Κωνσταντινούπολη, επίσκεψη στην περίφημη Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) με τα παραδοσιακά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών μας. Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με πλούσιο Οριεντάλ και Ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιστροφή στο ξενοδοχείο,  διαν/ση.


5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στα ωραία Ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος στην πασίγνωστη Σκεπαστή Αγορά. Το βράδυ αναχώρηση με το πούλμαν, ή με μισθωμένο πλοίο προαιρετικά, για επίσκεψη στα περίφημα θέρετρα του Βοσπόρου, Θεραπειά, όπου σχετική παραμονή, δείπνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.


6Η ΗΜΕΡΑ:Μετά το πρωινό τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και επίσκεψη στην Αιγυπτιακή Αγορά για τα τελευταία ψώνια και άμεση αναχώρηση Ραιδεστό (στάση), Κεσάνη Μάλγαρα σύνορα Ελλάδος Τουρκίας διέλευση, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη άφιξη, ελεύθερος χρόνος στην πόλη, διανυκτ/ση.


7Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ασπροβάλτα, Θεσσαλονίκη, και μέσω Εγνατίας Οδού, για Γιάννινα, Αντίρριο, Ρίο, Πάτρα, Αίγιο. Τέλος εκδρομής.

 

 


ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:350,00 €

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
•Η μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
•Οι Διαν/σεις σε Ξενοδοχείο 4* με πρωινό μπουφέ σε 2κλινα, 3κλινα δωμάτια στην Κωνστ/πολη & 3* & 4* στην Ελλάδα.
•Οι περιηγήσεις, επισκέψεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα (δεν περιλαμβάνονται είσοδοι Μουσείων και ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται ως προαιρετικό).
•Ελληνόφωνος ξεναγός .
•Στην Κωνσταντινούπολη ημιδιατροφή (4 γεύματα) σε επιλεγμένα εστιατόρια.
•Συνοδός – Αρχηγός του Γραφείου, χάρτες, έντυπα.    
•Η κρουαζιέρα στα Πριγκιπόνησσα.
•Έξοδα Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, Βοσπόρου, διόδια, διελεύσεις, φόροι.