ΗΜΕΡΑ 1η: Συγκέντρωση των εκδρομέων ώρα 06:30 στο Αίγιο και ώρα 07:15 στην Πάτρα και αναχώρηση για Ρίο - Αντίρριο, Αμφιλοχία , Άρτα, Μπιζάνι (στάση για καφέ-ξεκούραση). Στη συνέχεια θα κάνουμε επίσκεψη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θ. Παπαγιάννη στο Ελληνικό Ιωαννίνων. Συνεχίζουμε για την Κόνιτσα που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις κορυφές της Γκαμήλας και του Σμόλικα σε υψόμετρο 600 μ. επίσκεψη στο σπίτι του Αγίου Παϊσίου. Κατόπιν, στάση για να θαυμάσουμε το γραφικό πέτρινο γεφύρι της Κόνιτσας πάνω από τα κρυστάλλινα νερά του ποταμού Αώου. Επίσκεψη στη μονή Στομίου - προαιρετικά, απαιτεί περπάτημα ~ 1 ώρα - όσοι δεν ακολουθήσουν θα γίνει επίσκεψη στη Μονή Μολυβδοσκέπαστης. Επιστροφή στην Κόνιτσα, γεύμα. Το απόγευμα επιστρέφουμε στα Ιωάννινα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος με προαιρετικές επισκέψεις στα αξιοθέατα της πόλης , διαν/ση.
ΗΜΕΡΑ 2η: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για Ζαγόρια. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει περιήγηση στην άγρια ομορφιά των βουνών της Ηπείρου. Καθ΄οδόν θα δούμε το περίφημο γεφύρι του Κόκκορη (στάση για φωτογραφίες). Στη συνέχεια αναχωρούμε για Κήπους – Νεγάδες. Επίσκεψη στη μοναδική τρισυπόστατη Εκκλησία των Νεγάδων και έπειτα άφιξη στους Κήπους όπου θα δούμε το τρίτοξο γεφύρι και την περίφημη ιδιωτική Συλλογή – Μουσείο του Αγάπιου Τόλη, (εφ’ όσον το μουσείο είναι και πάλι σε λειτουργία) με σπάνια εκθέματα λαογραφικού χαρακτήρα. Χρόνος για καφέ και ξεκούραση. Κατόπιν αναχωρούμε για Βίτσα, Μονοδένδρι, όπου θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου και το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής. Γεύμα στο Μονοδένδρι με τις παραδοσιακές τοπικές πίτες. Το απόγευμα επιστροφή στα Γιάννενα με ενδιάμεση στάση στο Καλπάκι όπου θα επισκεφθούμε το πολεμικό Μουσείο της Εποποιίας του ΄40 (ξενάγηση). Άφιξη στο ξενοδοχείο και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
ΗΜΕΡΑ 3η: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Πάργα και στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πλοίο(προαιρετικά) με προορισμό την μαγευτική κρουαζιέρα στους Παξούς. Άφιξη στο νησί και ελεύθερο πρόγραμμα για μπάνιο και μεσημεριανό γεύμα. Νωρίς το απόγευμα αναχωρούμε για την επιστροφή μας στην Πάργα. Φτάνοντας θα έχουμε σχετική παραμονή για καφέ και μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια. Αναχώρηση και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και ελεύθερο πρόγραμμα, διανυκτέρευση.
ΗΜΕΡΑ 4η: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Γλυκή, πηγές Αχέροντα όπου θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε πλάι στο ποτάμι ή να κάνουμε προαιρετικά ράφτινγκ, ιππασία ή άλλες δραστηριότητες. Επόμενος προορισμός μας τα Σύβοτα όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο, και γεύμα. Συνεχίζουμε για την Πρέβεζα, ελεύθερος χρόνος για καφέ - παγωτό και έπειτα αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής. Άφιξη το βράδυ σε Πάτρα και Αίγιο, τέλος εκδρομής.
*Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να παραληφθεί κάποια.
Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας στην Πάτρα ώρα 15:00 & στο Αίγιο ώρα 15:45 και αναχ...
ΗΜΕΡΑ 1Η: Συγκέντρωση των εκδρομέων στο Αίγιο στις 07:00 & 07:45 στην...
Συγκέντρωση των εκδρομέων στα Γραφεία μας στο Αίγιο ώρα 04:45 & στην Πάτρα ώρα 05:30 & αν...
Copyright © 2026 | Mattheos Tours.